Välkommen till Cambios innovationsforum

Samarbete är ofta den bästa vägen framåt. Därför har Cambio innovation skapat ett diskussionsforum som riktar sig till innovatörer inom e-hälsa.

Här kan du diskutera lösningar kring innovation – allt från juridiska frågeställningar till mer kodnära ämnen som rör Cambios öppna plattformar.
På så sätt kan du få svar både från Cambios integrationsexperter men också från andra parter med erfarenhet av innovation och att integrera med Cambios vårdinformationssystem.

Vi hjälps åt för att du som innovatör inte ska fastna. Istället vill vi att du så smidigt som möjligt kan komma framåt med din innovation, samtidigt som vi lär oss tillsammans.

Så funkar forumet

Under kategorin Cambio informerar hittar du låsta ämnen där vi publicerar vanliga frågor och svar (FAQ), samt nyheter kring releaser och underhåll av plattformarna.

Om du är med i en sluten diskussionsgrupp hittar du era ämnen under kategorin Slutna ämnen. Dessa inlägg syns bara för de användare som är inbjudna i gruppen. Kontakta Cambio innovation om du ser behov av en sådan lösning.

Under kategorin Öppna ämnen kan alla besökare läsa alla inlägg. För att kunna skapa ett nytt ämne eller skriva ett svar behöver du vara registrerad och inloggad på forumet.

Notifications
Clear all

Cambio Forum

Öppna ämnen
Posts
Topics

CDS

0
0

COS

1
1

0
0